Volg een workshop glas in lood 

Bij glas in lood denkt u misschien vooral aan kerken. Niet gek, want in veel kerken kunt u de prachtige glas-in-loodramen van onze hand bewonderen. Maar ook in uw eigen huis is een plekje te vinden voor zo’n klassiek raam van het Harderwijks Glas in Lood Huis. Wij zijn gespecialiseerd in glas in lood zetten, met moderne of traditionele methodes. Bij het Harderwijks Glas in Lood Huis mag u ook zelf aan de slag. Wij bieden workshops glas in lood waarmee u in een dag zelf de basistechnieken onder de knie krijgt.

Per 14 januari vind u ons in een nostalgisch pand midden op de Vischmarkt in Harderwijk.

Workshop glas in lood zetten

Bij de workshop glas in lood krijgt u de kans om de basis van het lood zetten te leren. In deze educatieve workshop krijgt u van ons alle benodigde materialen en gaat u naar huis met een leuk aandenken.

We hebben nog plaatsen beschikbaar op de volgende dagen:

Zaterdag 2 september 2017

Zaterdag 7 oktober 2017

Zaterdag 11 november 2017 

De workshop Glas in Lood in Harderwijk kost € 99,95 per persoon, inclusief alle benodigde materialen + luxe lunch, koffie en thee met wat lekkers.

Workshop glas mozaïeken

U kunt bij ons ook een workshop glas mozaïeken volgen. We hebben op de volgende dag nog plaatsen beschikbaar:

Donderdag 28 september 2017

Deze workshop wordt gegeven in Harderwijk en kost € 37,50 per persoon, inclusief alle benodigde materialen, voorzien van koffie en thee met wat lekkers.